Ellerstrand wordt toch teruggegeven aan de natuur

DRONTEN • Za 1 mei 2021 | 10:02 • Zaterdag 1 mei 2021 | 10:02

De gemeente Dronten gaat het Ellerstrand bij Dronten niet onderhouden. De vorige beheerder van het strand heeft zich teruggetrokken en er is nog geen nieuwe beheerder gevonden. Tot die tijd geeft de gemeente het strand terug aan de natuur.

Dat wil zeggen dat het betaald parkeren en voorzieningen zoals douches toiletten, prullenbakken ook zullen verdwijnen. Wanneer dat gaat gebeuren is onduidelijk. Het betaald parkeren blijft voorlopig nog van kracht en de voorzieningen blijven nog even staan.

Een woordvoerder van de gemeente zei vrijdag al dat het strand wordt teruggegeven aan de natuur. Daarna was de gemeente onduidelijk over wat er precies gaat gebeuren met het strand. In een eerdere versie van dit bericht stond daardoor dat de voorzieningen permanent blijven staan en dat de gemeente het strand onderhoudt. Inmiddels blijkt dat Omroep Flevoland door de woordvoerder verkeerd is geïnformeerd over de kwestie.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel