Hardstyle festival Defqon.1 volgend jaar een dag langer

BIDDINGHUIZEN • Do 13 mei 2021 | 13:56 • Donderdag 13 mei 2021 | 13:56

Weekend Festival Defqon.1 in Biddinghuizen duurt volgend jaar voor het eerst vier dagen. De organisatie van het grootste hardstyle-evenement ter wereld heeft dat donderdag bekendgemaakt.

Het weekend-festival moest vanwege de coronapandemie twee keer worden uitgesteld. Normaal gesproken duurt Defqon.1 drie dagen, voor 2022 wordt daar nu een extra dag aan toegevoegd. “Omdat we al erg lang bezig zijn met de voorbereiding, zijn we erg blij dat we eindelijk de uitbreiding van Defqon.1 mogen aankondigen. Dit nieuwe hoofdstuk geeft ons de mogelijkheid om nog meer unieke ervaringen aan te bieden aan onze community en om het merk Defqon.1 te laten groeien en verder te ontwikkelen”, zegt Sander Bijlstra, Managing Director bij Q-Dance.

De achttiende editie van Defqon.1 wordt gehouden van 23 tot en met 26 juni op het evenemententerrein bij Walibi Holland. Mensen die al entreekaarten hadden voor de geannuleerde edities mogen hun ticket omboeken. De kaarten voor 2022 gaan in juli in de verkoop.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel