Twee overvallers Office Centre zitten vast, eentje is nog voortvluchtig

ALMERE • Wo 16 juni 2021 | 18:25 • Woensdag 16 juni 2021 | 18:25

De politie heeft twee verdachten aangehouden voor de overval van afgelopen maandag bij de Office Centre aan de Strubbenweg in Almere Stad. Een derde verdachte is nog voortvluchtig.

Twee jongeren van 16 en 17 jaar konden snel na de overval worden aangehouden. Een getuige zag de twee in opvallend dikke kleren. Dat terwijl het goed weer was. Die getuige sloeg alarm, waarop agenten de twee na een korte achtervolging aan wisten te houden.

Tijdens de overval zouden medewerkers van de kantoorwinkel en een klant bedreigd zijn met wapens. Er werd dure elektronica meegenomen. Die is later teruggevonden door de politie. Naar de derde overvaller is gezocht met onder andere speurhonden en de politiehelikopter, maar dat leverde geen aanhouding op.

De twee verdachten die vastzitten, worden donderdag voorgeleid en krijgen dan te horen of ze nog langer vast blijven zitten.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel