Auto staat half in greppel; bestuurder overnachtte in de buurt

ZEEWOLDE • Vr 6 augustus 2021 | 10:24 • Vrijdag 6 augustus 2021 | 10:24

Een auto is donderdagavond aan het Nulderpad bij Zeewolde half in een greppel terechtgekomen. Vrijdagochtend rond 07.00 uur zag een voorbijganger de auto staan. De getuige vertrouwde het niet en belde de hulpdiensten. Uiteindelijk bleek dat de bestuurder ergens in de omgeving overnachtte.

De hulpdiensten waren met veel mensen en materieel aanwezig. De brandweer zette duikers in, omdat er een vermoeden bestond dat er iemand onder de auto terecht was gekomen. Uiteindelijk bleek dat niet het geval te zijn.

De automobilist kon daarna snel worden opgespoord. Het is onduidelijk hoe de auto precies in de greppel terechtgekomen is, maar de brandweer vermoedt dat de auto in het donker verkeerd geparkeerd is.

"Het was eigenlijk een storm in een glas water, maar we handelen alsof het een echte melding is, totdat we weten dat het loos alarm is", voegt de brandweer toe.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel