Iedereen welkom bij Halloween Fright Nights, geen coronabewijzen nodig

BIDDINGHUIZEN • Ma 20 september 2021 | 18:30 • Maandag 20 september 2021 | 18:30

Walibi Holland gaat geen coronabewijzen vragen om toegang te krijgen tot de Halloween Fright Nights. Iedereen die wil is welkom om zich de stuipen op het lijf te laten jagen, maar er gelden wel hier en daar wat beperkingen.

Alle horeca is bijvoorbeeld open voor afhaal, net als vorig jaar. Bezoekers kunnen dan hun eten nuttigen op de terrassen. Er is een locatie waar je wel de CoronaCheck-app moet laten zien. Dat is bij de Dinner Experience, als gasten gaan avondeten in een spookhuis. Dat is ook conform de laatste coronaregels van de overheid.

De branchevereniging van attractieparken, de Club van Elf, zei eerder tegen de website Looopings, dat coronabewijzen alleen noodzakelijk zijn bij evenementen met een evenementenvergunning. Halloweenfestivals worden gezien als "een avondopenstelling in een doorstroomlocatie, waarvoor juridisch gezien geen coronatoegangsbewijs verplicht is".

Eerder nog wel bewijzen
Eerder was er nog sprake van dat er wel een toegangsbewijs nodig was voor de Fright Nights. Aan werknemers die niet gevaccineerd willen worden, werd vervangend werk aangeboden op vakantiepark Walibi Village. Dat is nu niet meer nodig.

De Halloween Fright Nights in Walibi Holland zijn tussen 9 en 31 oktober.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel