Walibi open tijdens kerstvakantie, met lichtshows en optredens

BIDDINGHUIZEN • Do 4 januari 2024 | 23:24 • Donderdag 4 januari 2024 | 23:24

Na de Fright Nights tijdens Halloween is pretpark Walibi sinds vorig jaar ook open tijdens de kerstvakantie. Onder de naam Bright Nights zijn er optredens en lichtshows. En dat valt in de smaak, bij zowel de directie als de bezoekers. Ook al regent het deze kerstvakantie geregeld.

"Leuk, met die lichtjes", zegt een van de bezoekers. "Leuke attracties en leuke mensen", vult een meisje aan. Een gezin is naar het pretpark gekomen om de zevende verjaardag van hun zoontje te vieren. Hij kijkt zijn ogen uit en het is duidelijk waar hij het meest enthousiast over is: "De mascottes, de snelle achtbanen en de lichtjes natuurlijk", somt hij op.

Weer zit niet mee
Een moeder warmt haar handen op bij een vuurkorf. Desondanks heeft ze het naar haar zin. "We hebben geluk met de regen." Gisteravond boften de bezoekers inderdaad dat het droog was, maar over het algemeen was het nat de afgelopen weken.

"Dat is jammer, maar desondanks is de sfeer gewoon goed", zegt de directeur van Walibi Holland, Mascha Taminiau. Ze verwacht dat het kerstevenement volgend jaar ook een derde editie krijgt. "Sterker nog, het zit in ons tienjarenplan. We zien het als een verlenging van het seizoen. We zien dat de gasten er blij mee zijn, dus het is voor ons een hele goede zet."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel