Walibi: 'Kom later naar park vanwege verwacht extreem weer!'

BIDDINGHUIZEN • Zo 29 oktober 2023 | 14:52 • Zondag 29 oktober 2023 | 14:52

Pretpark Walibi Holland in Biddinghuizen adviseert bezoekers om tijdens de laatste avond van Halloween Fright Nights pas als de storm is gaan liggen naar het pretpark te komen. Het KNMI heeft zondag voor bijna het hele land code geel afgegeven vanwege extreme weeromstandigheden.

Een woordvoerder van Walibi zegt dat er rond 18:00 uur een forse bui verwacht wordt boven Biddinghuizen. In een bericht op sociale media schrijft het attractiepark dat bij harde windstoten, regel, hagel of onweersbuien attracties tijdelijk worden gesloten vanwege de veiligheid. Ook worden bezoekers gevraagd om de berichtgeving van het park in de gaten te houden en aanwijzingen van het personeel op te volgen.

Volgens het KNMI trekken in de loop van de middag en in de eerste helft van de avond enkele onweersbuien noordoostwaarts over Nederland. Bij deze onweersbuien kunnen zware windstoten rond ongeveer 75 kilometer per uur voorkomen. In Flevoland geldt code geel van 17:00 uur tot 21:00 uur. Alleen op het IJsselmeergebied en op de Waddenzee geldt geen waarschuwingscode.

Walibi laat weten dat bezoekers die besluiten niet naar de Halloween Fright Nights te komen vanwege het weer het geld voor hun tickets terug kunnen vragen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel