'Een huis vol' met Tollebeeks gezin grijpt naast Televizier-Ring

TOLLEBEEK • Do 14 oktober 2021 | 22:21 • Donderdag 14 oktober 2021 | 22:21

Het tv-programma Een Huis Vol heeft donderdagavond niet de Gouden Televizier-Ring gewonnen. Het programma, waarin onder meer de familie Jelies uit Tollebeek wordt gevolgd, was één van de drie genomineerden voor de publieksprijs. De documentaireserie 'De Kinderen van Ruinerwold' was de winnaar van de avond in Carré in Amsterdam.

In de docusoap Een Huis Vol van KRO-NCRV staat het leven van grote gezinnen in Nederland centraal. Daarin is te zien hoe de gezinsleden omgaan met kleine en grote uitdagingen in het leven en hoe ze voor elkaar zorgen. Afgelopen seizoen keken elke dag bijna een miljoen Nederlanders naar de avonturen van Johan en Janneke Jelies en hun negen kinderen. Kijkers konden via telefoon en sms een stem uitbrengen op hun favoriete tv-programma.

Andere winnaars van de avond waren onder meer André van Duin voor beste presentator en Elise Schaap voor beste acteur/actrice.

Een deel van het gezin Jelies was in theater Carré aanwezig bij het gala.

Eerder ging Omroep Flevoland op bezoek bij de familie Jelies:

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel