De Meerpaal extra verlicht tijdens sluiting

DRONTEN • Di 28 december 2021 | 6:39 • Dinsdag 28 december 2021 | 6:39

De Meerpaal in Dronten is wekenlang extra verlicht. De medewerkers hopen op die manier een lichtpuntje te zijn voor iedereen die dat tijdens de lockdown deze donkere dagen nodig heeft. Ook is de actie bedoeld om aandacht te vragen voor het theater dat dicht moet blijven.

In plaats van alle lichten uit te laten tijdens de lockdown, zetten ze extra kleurrijke lampen aan. "Je kunt besluiten alle lichten te doven en de deuren te sluiten of je maakt gebruik van je centrale plek in de maatschappij en je creëert een baken van licht", laat het bestuur van De Meerpaal weten. Ze vinden het belangrijk om kracht en warmte uit te stralen.

De verlichting dient ook als een uitnodiging om naar buiten te gaan. "Nu vele activiteiten momenteel niet kunnen plaatsvinden, nodigen we inwoners uit een lekkere wandeling te maken en daarbij te genieten van ons verlichte gebouw". Bewoners die een mooie foto delen van het pand maken kans op kaartjes voor een voorstelling zodra het weer mag.

Om dezelfde redenen zette Theater 't Voorhuys in Emmeloord vorige week dinsdag kleurrijke lampen aan.


WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel