Parkeren bij Floriade gaat 14,50 euro kosten

ALMERE • Di 8 februari 2022 | 13:34 • Dinsdag 8 februari 2022 | 13:34

De Floriade heeft de tarieven voor parkeren, het gebruik van de shuttlebus en de boot naar het terrein bekendgemaakt. Deze prijzen komen bovenop het toegangstarief voor het evenement. De shuttlebus gaat rijden vanaf het parkeerterrein in Nobelhorst en vanaf station Almere Centrum. De boot zal vetrekken vanaf de Esplanade.

Bezoekers die willen parkeren op het parkeerterrein in Nobelhorst betalen 14,50. De shuttlebus van en naar het terrein is hierbij inbegrepen. Vanaf station Almere Centrum kost een retourtje 5 euro en mensen die met de boot naar de tuinbouwtentoonstelling willen gaan 4,50 betalen. De Floriade schrijft dat dit online prijzen betreft. Het kan dus zijn dat bezoekers aan de poort meer moeten betalen dan bezoekers die online hun parkeerticket gekocht hebben.

Eerder deze week werd duidelijk dat de Floriade een bedrag van 7,3 miljoen euro nodig heeft om risico's op te vangen. Een van die risico's is het busvervoer en het parkeren.

Een toegangsticket kost, afhankelijk van de dag, tussen de 29 en 35 euro. Almeerders kunnen voor 49 euro een Floriade Pas kopen, waarmee je onbeperkt toegang krijgt tot het terrein.

Dit nieuws is afkomstig van verslaggever Vincent Smit. Hij richt zich dit jaar speciaal op nieuws uit Almere voor Omroep Flevoland en 1Almere. Voor tips: vincent.smit@omroepflevoland.nl

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel