Almeerder zegt dat hij niets wist van een bordeel in zijn woning

ALMERE • Do 21 april 2022 | 13:22 • Donderdag 21 april 2022 | 13:22

Een 30-jarige man beweert dat hij niets wist van een bordeel dat was ingericht in zijn huurwoning aan de Bogotastraat in Almere Buiten. Woningbouwvereniging GoedeStede wil hem uit zijn woning zetten, maar de man stapte naar de rechter.

De politie trof het bordeel drie maanden geleden aan na een anonieme tip. De woonkamer was in tweeën gesplitst en werd gebruikt als slaapkamer. De agenten vonden er twee sekswerkers en een klant.

De Almeerder zegt dat hij twee maanden op vakantie was en niet weet wie de woning gebruikte. Hij wil de woning niet opgeven, ook al omdat hij jarenlang heeft gewacht om het te krijgen. GoedeStede zegt dat de man zich niet als een goed huurder heeft gedragen. Het appartement zag eruit als een bordeel, zei de advocaat van verhuurder.

De rechter hield de zaak aan toen op de zitting bleek dat de Almeerder onder bewind staat. Zijn bewindvoerder was er niet en de rechter wil die graag eerst spreken. Het is nog niet duidelijk wanneer de zaak wordt hervat.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel