Plannen voor groot opslagbedrijf bij Lelystad Airport

LELYSTAD • Do 5 mei 2022 | 22:15 • Donderdag 5 mei 2022 | 22:15

Vlakbij Lelystad Airport moet volgend jaar een pand van zo'n 30.000 vierkante meter verrijzen dat ruimte biedt aan zo'n 350 bedrijfsunits en opslagruimtes. LelyStorage, zoals het gaat heten, moet vijf verdiepingen krijgen en staat gepland aan de Meerkoetenweg.

Ontwikkelaar Burcht Vastgoed is hierover in gesprek met de gemeente Lelystad en zoekt al huurders of kopers. De units zijn 40 tot 250 vierkante meter en kunnen zowel gehuurd als gekocht worden door bedrijven en particulieren.

Geen plek voor horeca en detailhandel
In de bedrijfsunits kunnen allerlei zakelijke activiteiten plaatsvinden. Er is alleen geen mogelijkheid om er horeca of detailhandel te bedrijven. Ook particulieren die bijvoorbeeld hun huisraad of caravan willen stallen of bedrijven die er hun voorraden kwijt willen, kunnen er opslagruimtes huren.

Vanaf september start de verkoop en verhuur van units. De bouw moet dan in het eerste kwartaal van volgend jaar starten en eind van dat jaar klaar zijn.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel