42-jarige Almeerder gewond na steekincident

ALMERE • Ma 23 mei 2022 | 15:19 • Maandag 23 mei 2022 | 15:19

Op het Busplein in Almere is zondagnacht een 42-jarige man neergestoken. Dat meldt de politie. Inmiddels zijn er vier verdachten opgepakt.

De politie krijgt rond 03.00 uur een melding van een gewonde man in een woning. De agenten die op de melding afgaan, zien dat de man steekwonden heeft. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Na onderzoek blijkt dat de man rond 01.50 uur op een andere locatie is neergestoken. Namelijk voor een nachtwinkel aan het Busplein in Almere Stad.

Er zijn vier verdachten aangehouden. Twee van hen werden diezelfde nacht voor een ander incident aangehouden. De andere twee verdachten zijn zondag aangehouden. Het gaat volgens de politie om jongens van 19 jaar, allemaal afkomstig uit Almere.

De politie wil graag weten wat de aanleiding van de steekpartij is geweest en is daarom op zoek naar ooggetuigen. Zij kunnen zich (anoniem) melden bij de politie.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel