Sing-in hoogtepunt van Pinksterconferentie Opwekking

BIDDINGHUIZEN • Zo 5 juni 2022 | 18:12 • Zondag 5 juni 2022 | 18:12

Voor velen is de 'Sing-in' het hoogtepunt van de vier dagen durende Pinksterconferentie Opwekking. Op het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen zat de arena zondagmiddag stampvol bezoekers die enthousiast meezongen met de 'Youth.Opwekking-band'.

"Zingen met 50.000 mensen, wat wil je nog meer", vindt een bezoeker. Of er echt zoveel mensen zijn, is nog niet duidelijk. Volgens medewerkers van de organisatie lijkt het drukker dan tijdens de laatste conferentie drie jaar geleden, en toen werden er op Eerste Pinksterdag inderdaad zo'n 50.000 bezoekers geteld.

Opgewekt naar huis
"Zingen met z'n allen is heel erg leuk", aldus een mevrouw. "Daar word ik heel blij van." Bij de ingang van het terrein waar de Sing-in plaatsvindt, delen medewerkers duizenden boekjes met teksten van de liederen uit. Een echtpaar dat elk jaar naar Opwekking komt, is ook dit keer niet teleurgesteld: "En elk jaar gaan we helemaal opgewekt terug naar huis."

Opwekking wordt Tweede Pinksterdag om drie uur afgesloten met een slotconcert.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel