Lichaam gevonden bij zoektocht naar vermiste Reinder Bruinsma

BIDDINGHUIZEN • Di 7 juni 2022 | 20:55 • Dinsdag 7 juni 2022 | 20:55

De politie heeft dinsdagavond een lichaam gevonden in het water langs de Spijkweg in Biddinghuizen. Volgens een woordvoerder van de politie werd de overledene vermoedelijk ontdekt door een groep mensen die op zoek was naar Reinder Bruinsma, die sinds zaterdag wordt vermist.

Of het gevonden lichaam dat van de vermiste man is, kon de politie dinsdagavond nog niet bevestigen. Het onderzoek is nog niet afgerond en de identiteit van de overledene is nog niet vastgesteld.

Het lichaam werd rond 19.40 uur gevonden, vlakbij het evenemententerrein bij Walibi. De 39-jarige Bruinsma uit Apeldoorn werd daar zaterdag voor het laatst gezien bij het christelijke evenement Opwekking. Hij verliet zaterdagochtend in verwarde toestand het terrein.

Vanwege opsporingsbelang hebben wij de foto van de vermiste man gedeeld. Nu zijn lichaam gevonden is, zullen wij deze verwijzingen weghalen. Als u de vermissingsoproep hebt gedeeld op sociale media, is het verzoek van de politie om deze te verwijderen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel