Bijna 70.000 euro opgehaald voor Cleo (7) die kanodrama overleefde

BIDDINGHUIZEN • Do 28 juli 2022 | 15:58 • Donderdag 28 juli 2022 | 15:58

De inzamelingsactie voor het meisje dat als enige het kanodrama op het Veluwemeer overleefde, heeft inmiddels bijna 70.000 euro opgeleverd. De beste vriendin van het meisje is de actie gestart om met het geld haar vriendin ondersteunen.

"Ik heb jullie hulp nodig", schreef Enya uit Wuppertal op een briefje. "Mijn beste vriendin Cleo is wat verschrikkelijks overkomen. Haar ouders en haar kleine zusje zijn op vakantie om het leven gekomen. Ik wil met jullie hulp geld inzamelen."

De teller stond donderdagmiddag op 67.000 euro. Enya wil de donateurs bedanken. "We hadden er niet op gerekend dat er zo'n hoog bedrag zou worden opgehaald", schrijven Enya en haar vader bij de crowdfundingsactie. "Omdat we zien dat de belangstelling niet afneemt hebben wij het streefcijfer weer verhoogd. We willen gewoon doen wat we kunnen voor Cleo. We houden u op de hoogte van wat er precies met het geld gebeurt. Wij zijn blij en dankbaar dat Radio Wuppertal en de Nederlandse pers onze campagne hebben opgemerkt en erop hebben gereageerd."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel