Van der Valk Lelystad is open: eerst hotelgasten, volgende week voor iedereen

LELYSTAD • Wo 10 augustus 2022 | 17:27 • Woensdag 10 augustus 2022 | 17:27

Van der Valk Hotel Lelystad heeft woensdagmiddag de deuren geopend. Het logement is nu open voor hotelgasten die blijven slapen. Het grote publiek zonder overnachting is vanaf maandag 15 augustus welkom.

Hotelmanager Danielle Hunink en haar oma Toos van der Valk openden het hotel. Ze knipten een lint voor de ingang door. In het logement kunnen de eerste gasten de komende dagen gebruikmaken van de kamers en van het restaurant. Volgende week is iedereen welkom. "We willen eerst even alle focus en aandacht geven aan onze eerste gasten", verklaart Jalisa Marinus van het hotel.

Andere voorzieningen volgen nog
In het gebouw wordt nog volop gewerkt aan de voorzieningen. Momenteel staat de kelder in de steigers. Daarin komen een spa, een zwembad en een fitnessruimte. Bovenin het hotel moet een skybar komen. De spa is vanaf 18 augustus geopend, het zwembad, de fitness en de skybar volgen op 1 september. Volgens Marinus vlot de inrichting van het hotel, wel moet er nog wat aankleding bijkomen.

Een grote opening van het hotel volgt in september. Wanneer dat precies is, is nog niet bekend.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel