Wooncorporatie pakt onderhoudsproblemen De Hulk aan

ALMERE • Di 4 oktober 2022 | 7:40 • Dinsdag 4 oktober 2022 | 7:40

Een oplossing voor de klachten van huurders in appartementencomplex De Hulk in Almere Haven is dichterbij gekomen. In juni van dit jaar schreven de bewoners samen met SP Almere een rapport over alles wat er mis is in het gebouw.

Dat leverde een lijst klachten op over lekkages, muizen, geluidsoverlast, slechte isolatie en verwarming die niet op orde is. Bij het in ontvangst nemen van het rapport zei verhuurder Alliantie geschrokken te zijn over de omvang van de klachten.

Inmiddels zijn alle klachten in het bewonersrapport één voor één nagelopen. Sommige konden direct opgelost worden, anderen vragen meer tijd. Volgens de Alliantie moet het lukken om alle problemen voor het eind van dit jaar op te lossen. Er is een brief met uitgebreide uitleg over de verbeteringen naar de bewoners gestuurd.

De Hulk is een monumentaal gebouw in Almere Haven. Het was het eerste kantoorpand dat in 2012 werd omgebouwd tot woongebouw.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel