Vermiste Paulus Daniëls nog niet gevonden

LELYSTAD • Ma 30 januari 2023 | 12:01 • Maandag 30 januari 2023 | 12:01

Ruim 200 vrijwilligers hebben zondag tevergeefs gezocht naar de vermiste Paulus Daniëls uit Lelystad. Daniëls is sinds 14 januari vermist. Omdat hij zondag jarig was, vroegen familieleden aan het Coördinatie Platform Vermissing (CPV) uit Urk om een grote zoektocht te organiseren.

De zoektocht startte zondag om 10.00 uur op het Noorderwagenplein in Lelystad, waar Daniëls voor het laatst gezien was, en eindigde rond 17.00 uur. Er werd te voet, met magneetvissers, per quad en met diverse boten uit Urk naar Daniëls gezocht. De zoektocht richtte zich met name op kanalen en wateren in Lelystad. Ook het dregteam SOAD uit Urk hielp mee.

"Ondanks de enorme opkomst en inzet, mocht het helaas niet baten en werd Paulus niet op zijn verjaardag gevonden", laat het CPV weten. De organisatie bedankt de vrijwilligers voor de hulp. "Coördinatie Platform Vermissing wenst de familie veel sterkte toe en hoopt dat de vader van Tim, Sem en Romee zo spoedig mogelijk gevonden wordt."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel