Almeerder Thomas Bons de beste steward van Nederland

ALMERE • Za 25 maart 2023 | 14:56 • Zaterdag 25 maart 2023 | 14:56

Almeerder Thomas Bons van het MBO College Airport mag zich de beste steward van Nederland noemen. Hij ontving deze prijs tijdens de finale van de vakwedstrijden voor mbo'ers, Skills.

Thomas Bons is enorm blij met de prijs: "Het was een superleuke ervaring om mee te mogen doen, maar het maakt het nog leuker dat ik de eerste plek heb bemachtigd!" Bons moest allerlei scènes naspelen die ook konden voorkomen in het vliegtuig. Het persoonlijke contact heeft het verschil gemaakt, zegt hij. "Ik onderscheid mijzelf door bijvoorbeeld mee te denken met passagiers." Binnenkort moet Thomas stage lopen, hij hoopt dat te kunnen doen bij de KLM.

Ook student van het MBO College Lars de Koster viel in de prijzen, hij behaalde zilver in de categorie CNC frezer. Dat is een manier om te frezen, maar dan computergestuurd.

Skills The Finals
De afgelopen maanden gingen honderden mbo’ers de Skills-competitie met elkaar aan in diverse vakrichtingen. Uiteindelijk kwalificeerden de beste talenten zich voor de finale in de RAI in Amsterdam. 27 studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland plaatsten zich voor die finale.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel