Beroving in auto; mogelijk schoten gelost

ALMERE • Za 1 april 2023 | 9:55 • Zaterdag 1 april 2023 | 9:55

Bij een gewelddadige beroving in een auto aan de Stripmakerhof in Almere Buiten zijn mogelijk schoten gelost. Twee personen zouden met een vuurwapen hebben geschoten, zegt de politie. Het incident gebeurde vrijdag aan het begin van de avond.

Twee mannen werden slachtoffer van de gewelddadige diefstal. De politie zegt dat zij geparkeerd stonden op het Stripmakerhof toen er onverwachts twee andere mannen in het voertuig stapten. De slachtoffers werden met fysiek geweld en een vuurwapen bedreigd en gedwongen om hun bezittingen af te staan. De verdachten renden na de beroving in de richting van de Buitenring.

Volgens een getuige hadden beide slachtoffers verwondingen aan hun hoofd en zijn ze door ambulancepersoneel nagekeken. Ze hoefden niet naar het ziekenhuis. Het is nog onduidelijk wat er buit is gemaakt bij de gewelddadige diefstal.

De verdachten zijn voortvluchtig. Op dit moment doet de politie verder onderzoek naar het incident. Ze zoekt getuigen die meer weten over de straatroof.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel