Twee verdachten in Zeewolde opgepakt voor drugshandel

ZEEWOLDE • Wo 7 juni 2023 | 11:39 • Woensdag 7 juni 2023 | 11:39

De politie heeft dinsdag in een woning in Zeewolde twee verdachten aangehouden voor mogelijke drugshandel. Agenten namen daarnaast verschillende soorten drugs in beslag.

Dinsdagochtend deed een arrestatieteam een inval in een woning aan de Vossendal in Zeewolde. Een 21-jarige man en 18-jarige vrouw waren op dat moment in het huis aanwezig. De man is opgepakt op verdenking van handel in verdovende middelen. De vrouw werd aangehouden voor mogelijke betrokkenheid.

De politie kwam de verdachten op het spoor in een lopend onderzoek naar de handel in verschillende soorten drugs. Dit onderzoek resulteerde in een doorzoeking van de woning.

De gemeente Zeewolde onderzoekt volgens de politie nu de mogelijkheid om een zogeheten bestuurlijke maatregel op te leggen aan de verdachten of op de woning waar de inval is geweest. De gemeente zou bijvoorbeeld het huis voor een bepaalde periode kunnen verzegelen.

Eerder meldde de politie dat er in dit onderzoek ook sprake was van een mogelijke bedreiging met een vuurwapen. Dit blijkt echter om een ander onderzoek te gaan en heeft dus niets te maken met deze aanhoudingen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel