Muziekfestival OH My! in Almere gaat niet door vanwege geldgebrek

ALMERE • Vr 30 juni 2023 | 18:50 • Vrijdag 30 juni 2023 | 18:50

Muziekfestival OH My! op het Almeerderstrand gaat niet door. De organisatoren laten weten dat het festival dat op 15 juli zou plaatsvinden is afgelast vanwege de stijgende kosten van de productie en veiligheidsaanpassingen.

Het team van OH My! laat via de website weten dat na verschillende tegenslagen, er alles aan gedaan is om het toch nog overeind te houden, maar dat ze de bezoekers uiteindelijk geen festival konden bieden dat ze zouden verdienen. Mensen die al een ticket hadden gekocht krijgen zo snel mogelijk een e-mail met meer informatie.

Toekomst van het festival
Het is nog niet duidelijk wat de afgelasting betekent voor de toekomst van het festival met voornamelijk hiphop en R&B.

Voorgaande edities waren in Amsterdam en Rotterdam. Er traden acts uit binnen- en buitenland op. Ook dit jaar zou dat het geval zijn. Zo zouden de Nederlandse artiesten Cho, Boef, Josylvio, Mula B en Lijpe komen. DaBaby, Lil Tjay en Bryson Tiller waren de geplande buitenlandse artiesten.

Dit verhaal is gemaakt door Iris van Ree. Zij richt zich voor 1Almere op verhalen uit Almere. 1Almere en Omroep Flevoland hebben een samenwerkingsverband.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel