Nog veel vragen na schietincident bij winkelcentrum

LELYSTAD • Ma 20 mei 2024 | 11:18 • Maandag 20 mei 2024 | 11:18

Bij winkelcentrum Boswijk in Lelystad is in de nacht van zondag op maandag geschoten. Dat meldt de politie, die zich baseert zich op gevonden kogelhulzen. Bij het incident zijn voor zover bekend geen gewonden gevallen.

Agenten gingen rond 4.00 uur naar het winkelcentrum nadat een melding was binnengekomen over het horen van schoten. De politie zette een gebied ter hoogte van horecazaak Gino's Italian Cuisine aan de Kamp 42 af. 

Bij de horecagelegenheid werden een achtergelaten scooter, een straatsteen en een molotovcocktail gevonden. Uit onderzoek moet blijken wat het voertuig, de steen en cocktail daar deden en of ze iets met het schietincident te maken hebben.

Doorzoeking van woning

Maandagochtend was er even verderop een doorzoeking van een woning aan de Kamp 31. Of deze doorzoeking verband houdt met het schietincident kan de politie niet zeggen. Ook was horecazaak Gino's nog afgezet. Volgens een woordvoerder kwam dat door het onderzoek naar het schietincident. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel