Directeur Maris vertrekt bij De Meerpaal

DRONTEN • Do 24 augustus 2023 | 11:12 • Donderdag 24 augustus 2023 | 11:12

Directeur Hans Maris vertrekt eind volgende maand bij De Meerpaal in Dronten. Hij was vijf jaar directeur bij het cultuurcentrum.

Maris keerde vorig jaar september terug bij De Meerpaal, nadat hij elf maanden ziek thuis had gezeten na onrust binnen het bedrijf. De directeur zou voor een onveilige werksfeer hebben gezorgd, waardoor zo'n dertig medewerkers vertrokken zouden zijn.

Volgens Johan Bouwmeester, voorzitter van de Raad van Toezicht van De Meerpaal, heeft die periode geen rol gespeeld bij het aangekondigde vertrek van Maris. "Het was geen prettige fase, maar we zijn er doorheen gekomen. Hans is daarna ook vol enthousiasme weer aan de slag gegaan. We vinden het jammer dat hij gaat, want Hans is een bevlogen bestuurder."

Het is nog niet bekend wie Maris gaat opvolgen. Daarover gaat de Raad van Toezicht zich de komende periode buigen. Het is ook nog niet duidelijk wat Maris gaat doen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel