Directeur Hans Maris keert na elf maanden ziekte terug bij Meerpaal

DRONTEN • Ma 26 september 2022 | 16:02 • Maandag 26 september 2022 | 16:02

Hans Maris keert volgende week terug bij De Meerpaal in Dronten. De directeur zit sinds november vorig jaar ziek thuis na onrust binnen het cultuurcentrum. Het personeel van De Meerpaal is vorige week ingelicht over de terugkeer van Maris. Dinsdagavond worden zij bijgepraat over de re-integratie van de directeur en hebben ze de mogelijkheid om vragen te stellen. Dat zegt Johan Bouwmeester van de Raad van Toezicht van De Meerpaal.

Hans Maris meldde zich in november vorig jaar ziek. Hij zou voor een onveilige werksfeer hebben gezorgd, waardoor zo'n 30 medewerkers vertrokken zouden zijn. Toen Maris in november ziek thuis kwam te zitten, is Johan Boonekamp aangesteld als interim-bestuurder. Hij moest zorgen dat de rust weer terugkeerde in het bedrijf.

Bouwmeester zegt dat Boonekamp in ieder geval tot begin december aanblijft en formeel verantwoordelijk is bij De Meerpaal. Hans Maris heeft tot die tijd geen formele bevoegd- en verantwoordelijkheden. Dit moet volgens Bouwmeester voorkomen dat hij te veel druk voelt.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel