Klimmen over obstakels en ploeteren door de modder: Mud Masters

BIDDINGHUIZEN • Vr 22 september 2023 | 17:02 • Vrijdag 22 september 2023 | 17:02

Het jaarlijkse evenement Mud Masters wordt komend weekend weer gehouden in Biddinghuizen. De organisatie verwacht net als vorig jaar zo'n 20.000 bikkels die meedoen aan het modderspektakel op het evenemententerrein achter Walibi Holland.

Natuurlijk staan de bekende vaste onderdelen op het programma, zoals kruipen door de modder en klimmen over obstakels. Tijdens de 11e editie zijn er nieuwe hindernissen.

Spannende hindernissen
"Bijvoorbeeld de Under Pressure", vertelt Remi Delissen van Mud Masters. "Dat is een groot gewicht dat op je drukt en waar je jezelf onderdoor moet wringen om aan de overkant te komen." Volgens Delissen is alles 'honderd procent veilig' en staan 'de juiste mensen' gereed om toezicht te houden. "Maar spannend is het wel."

Delissen vertelt ook over het obstakel 'Free Hugs'. "Nee, het is niet 'gratis knuffelen'. Het zijn hele grote gewichten waar de mensen hun armen omheen moeten slaan en ze moeten die dan van A naar B bewegen. Het klinkt soft, maar in werkelijkheid is het best zwaar." Mud Masters is zondag tussen 10.00 en 14.00 uur live te zien bij Omroep Flevoland.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel