200 kilo drugs in Almeerse woning, twee mannen aangehouden

ALMERE • Vr 26 januari 2024 | 18:12 • Vrijdag 26 januari 2024 | 18:12

Bij een inval die woensdagavond werd gedaan in een woning in Almere Haven blijkt in totaal voor 200 kilo aan drugs te zijn gevonden. Ook zijn twee mannen aangehouden. De verdachten zijn een 64-jarige Almeerder en een 36-jarige man uit Amsterdam.

Agenten vielen woensdagavond het huis aan de Leemwierde binnen. Het ging om een geplande actie omdat de politie vermoedde dat er verdovende middelen in de woning lagen. Agenten troffen een enorme hoeveelheid contant geld aan, drugs en waardevolle spullen.

politiefoto
politiefoto
Omdat het om dusdanig grote hoeveelheden drugs en contant geld ging, werd de Bewakingseenheid ingeseind. Deze eenheid hield het huis in de gaten zodat agenten de woning veilig konden doorzoeken.

Mannen moeten 14 dagen vastzitten
Tot nu toe was bekend dat er in elk geval één persoon werd aangehouden bij de geplande actie. Dat blijken nu de twee mannen te zijn. Het aangetroffen geld en de spullen zijn in beslag genomen, de drugs zijn vernietigd. 

Het duo is vrijdagmiddag voorgeleid. De rechter-commissaris heeft bepaald dat de mannen veertien dagen langer vast blijven zitten.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel