Politie doet grote drugsvangst in Almere, ook veel contant geld en wapens gevonden

ALMERE • Do 8 februari 2024 | 21:28 • Donderdag 8 februari 2024 | 21:28

Bij een inval in een woning in Almere Haven is een grote hoeveelheid drugs en contant geld gevonden. Vier mensen zijn opgepakt.

De politie stelde een onderzoek in naar aanleiding van binnengekomen informatie over drugshandel door een persoon. Woensdag vond de inval plaats in het pand aan de Middenhof.

In de woning vonden agenten hennep, geld, telefoons, een machete en een vuurwapen. De vier aangehouden mensen zitten nog vast en de politie sluit meer arrestaties niet uit.

Het geheime onderzoek heeft maanden geduurd. De wijkagent van Almere Haven is trots op de uitkomst ervan laat hij weten op de sociale media: "Hieronder wederom een voorbeeld dat ons werk niet altijd direct zichtbaar is. Ik krijg wel eens te horen dat wij als politie niks doen met informatie over drugs. Dat is niet waar! Vaak is ons onderzoek niet zichtbaar, maar gebeurt er achter de schermen wel degelijk wat."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel