Aandacht voor mysterie rond omgekomen Cassandra bij wedstrijd Almere City tegen Feyenoord

ALMERE • Vr 23 februari 2024 | 11:52 • Vrijdag 23 februari 2024 | 11:52

"Door aan die boom te blijven schudden krijgen we tips binnen", zegt Kelly de Vries van de Peter R. de Vries Foundation. Tijdens het voetbalduel tussen Almere City FC en Feyenoord van komende zondag wordt er aandacht besteed aan de zaak Cassandra van Schaijk.

De Almeerse verdween in 2007 na een avond stappen in de stad. Haar lichaam werd later teruggevonden in de Noorderplassen. Het is nooit duidelijk geworden hoe zij om het leven is gekomen.

In het stadion zullen verschillende uitingen over de zaak te zien zijn. De Vries vindt het belangrijk om het bij een groot publiek onder de aandacht te brengen. "Wij hopen dat mensen uit Almere naar deze wedstrijd komen en dat er mogelijk iemand is die iets meer weet", zegt De Vries.

Kelly de Vries over de hoop tips te krijgen:

In oktober werd bekend dat de Peter R. de Vries Foundation een bedrag van 100.000 euro uitlooft voor de gouden tip. Er zijn na die tijd 50 tips binnengekomen die door de politie worden onderzocht. Op dit moment is niet duidelijk of de gouden tip daar al tussen zit.

De Vries zegt niet op te geven voordat ze de antwoorden heeft. Voor de beloning van een ton zit wel een deadline. De gouden tip voor de beloning kan worden ingediend tot 10 april 2024.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel