Straatrover overvalt twee mannen in Almere Parkwijk

ALMERE • Di 27 februari 2024 | 20:47 • Dinsdag 27 februari 2024 | 20:47

Een straatrover heeft dinsdagavond twee mannen overvallen aan de Watercipresstraat in Almere Parkwijk. Dat gebeurde rond 19:15 uur. Volgens de politie zijn de slachtoffers niet gewond geraakt.

De politie is nog op zoek naar de dader. Het zou gaan om een man met een donkere huidskleur, tussen de 1.75 en 1.80 meter lang met een slank postuur en zwarte kleding.

De twee slachtoffers moesten onder bedreiging van een wapen hun persoonlijke spullen afstaan. De politie heeft een buurtonderzoek ingesteld en getuigen gehoord. Bij de zoektocht naar de dader is een speurhond ingezet.

Mensen die camerabeelden of andere informatie hebben, wordt gevraagd om deze te delen met de politie. Ook adviseert de politie om bij het zien van de daders deze niet zelf te benaderen, maar 112 te bellen.

In een eerdere versie van dit bericht stond dat twee straatrovers één man hadden overvallen. Die informatie was verkeerd door de politie aangeleverd en klopt dus niet. Het gaat om één straatrover en twee mannen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel