OH MY! Festival Almere opnieuw afgeblazen, ticketkopers mogelijk geld kwijt

ALMERE • Do 21 maart 2024 | 21:13 • Donderdag 21 maart 2024 | 21:13

Het R&B en hiphop OH MY! Festival in Almere gaat dit jaar, net als vorig jaar, niet door. Dat blijkt uit een uitzending van BOOS over misstanden rond het evenement. Festivalliefhebbers die voor de editie van 2023 een kaartje ter waarde van 100 euro hadden gekocht zouden door de organisatie gecompenseerd worden, maar daarvan is tot nu toe niets terecht gekomen.

De ticketkopers kunnen waarschijnlijk naar hun geld fluiten, want de festivalorganisatie zegt tegen programmamaker Tim Hofman dat er mogelijk een faillissement aan zit te komen.

Om hoeveel gedupeerden het precies gaat blijft voorlopig onduidelijk. De organisatie wil daar niets over zeggen, maar laat wel aan het BNNVARA-programma weten dat de gemeente Almere dwars zou hebben gelegen bij de aanvraag voor de editie van 2024. Uit een brief van het gemeentebestuur aan BOOS, die in de uitzending werd getoond, blijkt dat er helemaal geen aanvraag is gedaan.

lees ook: Muziekfestival OH My! in Almere gaat niet door vanwege geldgebrek

Als er inderdaad door de organisatie van het OH MY! Festival faillissement wordt aangevraagd, beslist een curator of de mensen die een ticket hebben gekocht geld terugkrijgen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel