Muziekfeest op het Plein komt naar Flevoland

FLEVOLAND • Do 11 april 2024 | 12:00 • Donderdag 11 april 2024 | 12:00

Muziekfeest op het Plein komt naar Flevoland. Het tv-programma met optredens van Hollandse artiesten komt op 29 mei naar het Raadhuisplein in Zeewolde.

Volgens de omroep AVROTROS, die het feest organiseert en uitzendt, komen onder andere Marco Schuitmaker, André Hazes en rapper Donnie naar het dorp. Het podium komt in pontons in de Aanloophaven te liggen.

Zo maakte presentator Jan Smit de locaties voor komend seizoen bekend:

Zeewolde bestaat 40 jaar
Het programma begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk. Wel waarschuwen de organisatoren dat het plein wordt afgesloten als het te druk wordt. Wanneer het programma wordt uitgezonden, is nog niet bekend.

De gemeente Zeewolde heeft de organisator uitgenodigd om het programma in Zeewolde op te komen nemen. Dat hebben ze gedaan in het kader van het 40-jarig jubileum van de gemeente.

Rectificatie
In een eerdere versie van dit bericht stond dat dit de eerste editie is van Muziekfeest op het Plein in Flevoland. Dat was op deze manier aangekondigd door AVROTROS, maar blijkt niet te kloppen. In 2006 was er een editie op bungalowpark De Eemhof, ook in Zeewolde.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel