Almeerder verdacht van ontvoering in Amsterdam

ALMERE • Za 13 april 2024 | 15:23 • Zaterdag 13 april 2024 | 15:23

Een 34-jarige man uit Almere is aangehouden voor betrokkenheid bij een ontvoering in Amsterdam afgelopen week. Dat bevestigt de politie zaterdag. In verband met het onderzoek werd er niet eerder ruchtbaarheid aan de zaak gegeven.

Afgelopen woensdag rond 16:00 uur kreeg de politie een melding binnen van een vechtpartij in de Amsterdamse wijk Buitenveldert. Daar aangekomen zagen de agenten echter geen spoor van een gevecht. Getuigen vertelden de politie dat iemand in een auto was meegenomen. Een ander persoon wist aan de belagers te ontkomen.

Het onderzoek dat de politie begon, had snel succes: nog diezelfde avond werd de ontvoerde man gevonden. Ook werd de 34-jarige man uit Almere aangehouden op verdenking van (poging tot) ontvoering. Hij zit nog vast.

De politie sluit niet uit dat er in verband met deze ontvoering nog meer mensen aangehouden gaan worden. Getuigen of mensen die meer weten van de ontvoering kunnen zich melden bij de politie.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel