Maaltijdbezorger zwaar mishandeld met hamer, politie zet beelden verdachten online

ALMERE • Do 18 april 2024 | 11:04 • Donderdag 18 april 2024 | 11:04

Een bezorger die vorige maand eten wilde bezorgen in Almere Stad is op zijn knieën geslagen met een hamer en zwaar mishandeld. De politie heeft nu beelden vrijgegeven van verdachten. De politie zoekt mensen die meer weten of die weten wie de bestelling plaatste.

Het voorval gebeurde op 15 maart rond 02.00 uur. Het slachtoffer van de mishandeling kreeg toen een bestelling binnen die bezorgd moest worden aan de Titostraat.

De bezorger belde aan, maar kreeg te horen dat de bewoners geen eten hadden besteld. Als hij het appartementencomplex verlaat en richting zijn fietst loopt, gaat het mis.

Drie overvallers
De bezorger werd aangesproken door drie personen. Eén van de mannen zei tegen de bezorger dat hij alles moest afstaan. Het slachtoffer gaf de mannen het eten, maar wilde niet zijn persoonlijke spullen geven.

De bezorger werd vervolgens meegenomen naar de zijkant van het appartementencomplex, waar met een hamer op zijn knieën werd ingeslagen. Het slachtoffer wist zichzelf uiteindelijk los te trekken en weg te komen.

De politie heeft beeldmateriaal ontvangen waarop de drie verdachten te zien zijn en het slachtoffer heeft één van de daders omschreven.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel