Zoektocht naar vermiste Marc Jaskulski hervat, politie deelt flyers uit

DRONTEN • Ma 29 april 2024 | 16:44 • Maandag 29 april 2024 | 16:44

De zoektocht naar de vermiste Marc Jaskulski uit Dronten is sinds maandag door de politie hervat. Een woordvoerder laat weten dat er weer genoeg capaciteit bij de politie is, nu de drukte van Koningsdag voorbij is.

Vorige week werd de zoektocht gestaakt, omdat het volgens de politie geen zin had om op de bonnefooi te zoeken.

De politie zoekt in natuurgebied het Roggebotzand en doet dit te voet en vanaf het water. Ook wordt er geflyerd in de directe omgeving van het bosgebied, in de hoop dat mensen informatie hebben. Tot nu toe zijn er nog geen bruikbare tips binnengekomen.

Meerdere zoektochten
De 36-jarige man uit Dronten wordt nu precies twee weken vermist. Meerdere zoektochten hebben niks opgeleverd. Eerst werd er in het bosgebied Roggebotzand bij Dronten gezocht. Daar werd voor het laatst een signaal van de man zijn telefoon opgepikt door een telefoonmast.

Later ging de zoektocht verder op meren, tochten en kanalen waar fietspaden langslopen. Jaskulski zou maandag tussen 14:00 en 16:00 uur op de fiets vanuit zijn huis aan de Lancasterdreef zijn vertrokken.

De zoekactie werd zo massaal opgezet, omdat er zorgen zijn om de gezondheid van de man. Onder meer het Veteranen Search Team, de ME, paarden, honden, drones en een helikopter werden ingezet om de man te vinden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel