ITC Computer Systems, Computerwinkel van het jaar 2007!

Ma 16 april 2007 | 0:00 Maandag 16 april 2007 | 0:00
NLCW, de brancheorganisatie voor Nederlandse computerwinkels heeft ITC Computers Systems in Emmeloord uitgeroepen tot Computerwinkel van het Jaar 2007 voor de provincie Flevoland. ITC krijgt deze award omdat de medewerkers uitblinken in hun ICT-kennis. Voor de klant is dit duidelijk merkbaar in de informatieverstrekking en de service. ITC is dé vakspecialist die zich onderscheidt door uitstekende kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid.

De nominatielijst is tot stand gekomen door; de consument, de bij NLCW aangesloten bedrijven en NLCW-Partners. Voor de verkiezing van De computerwinkel van het jaar 2007 maakt NLCW gebruik van een vakjury. Deze vakjury bepaalt welk bedrijf het meeste recht heeft op deze titel. De vakjury bestaat uit oa redactie van een bekend hardware tijdschrift en enkele grote computerpartners zoals AMD.

De Computerwinkel van het Jaar 2007 weet met aandacht en zorg de klant in heldere taal uit te leggen welke producten het best bij de klant passen. Dat kan variëren van een draadloze muis tot een complete Windows Vista PC met alles erop en eraan.

Uiteraard is deze bijzondere gebeurtenis niet onopgemerkt voorbijgegaan. De feestelijke uitreiking vond plaats in het Nieuwegeins Business Center te Nieuwegein, te midden van vele prominente genodigden uit het vakgebied en diverse mediavertegenwoordigers.

De verkiezing Computerwinkel van het Jaar vindt jaarlijks plaats onder auspiciën van de NLCW en met steun van HP, AMD en Microsoft. De brancheorganisatie organiseert deze Computerwinkel van het jaar verkiezing als voorbeeld voor de overige 250 aangesloten computerwinkels die ook hun niveau op het peil van de winnaar willen brengen.

De reacties zijn overweldigend, leveranciers bellen op om te feliciteren en alle bezoekers zijn positief; welverdiend, dit is mijn favoriete computerwinkel, altijd goede service

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel