Nando Rafael niet haalbaar voor Almere City FC

ALMERE
Aanvaller Nando Rafael is volgens trainer Fred Grim niet haalbaar voor Almere City FC als opvolger voor spits Vincent Janssen. De afgelopen weken trainde de Angolees een aantal keren mee met de Almeerse Jupiler League club. Volgens Grim staat Rafael in de belangstelling van diverse clubs in de eredivisie en de Bundesliga en is Almere City FC daarom kansloos om hem te contracteren.

Grim verwacht ook niet dat rechtsback Thijs Bouma volgend seizoen weer bij Almere City FC zal spelen. "Onze intentie was en is om Thijs te behouden, maar Thijs heeft zelf uitgesproken de stap te willen maken naar een andere club." De clubleiding is nog altijd in gesprek met routinier Jason Oost voor een langer verblijf in Almere.

Trainer Grim moet de komende weken met name op zoek naar nieuwe centrale verdedigers omdat zowel Sander Keller en Cees Toet stoppen bij de club. Ook een nieuwe rechtsback staat hoog op zijn prioriteitenlijstje, aangezien Mike Busse en Thijs Bouma vertrekken. Ook moet de club op zoek naar een tweede keeper omdat zowel Marco van Duin en Ronald Koeman junior geen nieuw contract krijgen.

reacties (1)

  • Kees

     

    Niet haalbaar!? Hieruit haal ik de ambitie van Almere Geen dus!

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert