Stekelenburg wil naar play-offs met Almere City FC

ALMERE
De nieuwe trainer van Almere City FC Maarten Stekelenburg wil komend seizoen de play-offs bereiken met de Jupiler League club. "Natuurlijk wil ik de play offs bereiken. De ontwikkeling die onder Fred Grim is ingezet moet doorgaan. Er moet weer een volgende stap gemaakt worden", aldus de oefenmeester.

Stekelenburg begint bij Almere City FC aan zijn eerste klus als hoofdtrainer binnen het betaalde voetbal in Nederland. De afgelopen periode was hij bondscoach van het Nederlands elftal onder de 17 en 18.

Stekelenburg krijgt in Almere te maken met een selectie die is samengesteld door zijn voorganger. De selectie is voor 80 tot 90 procent rond. De club hoopt zich alleen nog te versterken in de defensie.

reacties (7)

 • Joop

   

  Zeur toch niet zo en geef die man een kans.

  reageer
 • ron

   

  ga jy ze trainen frits beste stuurlui staan aan wal wat een vooroordeel bah

  reageer
 • Frits

   

  Stekelenburg wil naar de play offs, ik zou de staatsloterij winnen, die kans is groter. Het blijft trekken aan een dood paard bij ALMERE city FC. Deze trainer zal daar niets aan veranderen, bij AJAX niets gepresteerd, bij AFC waren ze dolblij dat hij vertrok, en bij het jonge oranje was het al niet veel beter. Hij loopt overal te leuren naar een baantje, en gaat nu aan de slag in die fietsenstalling in ALMERE. We krijgen dus weer elke twee weken , het theater van de lach, in ons dorp. Ik vrees dat lesley Bambergen er binnen een paar maanden de stekker eruit trekt. Om nou elk jaar , ruim een miljoen , door het riool te spoelen, wordt voor hem ook een beetje te gortig.

  reageer
 • Kees

   

  Ik gok op de onderste 5 plaatsen

  reageer
 • Gatso

   

  Kijken wat deze kinderbeul met de wat oudere Almere FC'ers gaat doen. Tegen kleine kinderen uit de AJAX opleiding had hij een hele grote mond. Kijken of hij dat tegen volwassenen ook durft.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • ron

   

  maarten alle succes

  reageer
 • Jan

   

  Liever Europa in! Go City!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert