Van Eijden ontkent onderhandelingen over verkoop

ALMERE
Volgens Arie van Eijden, de voorzitter van de Raad van Commissarissen van Almere City FC, is er niet onderhandeld over een verkoop van de club. Hij reageert daarmee op een bericht in De Telegraaf. Die krant meldt dat oud-voetballer Tscheu La Ling vorige maand een poging heeft gedaan om Almere City FC over te nemen.

Er zijn geen onderhandelingen geweest tussen Lesley Bamberger en Tscheu La Ling.
''Ik ben zelf bevriend met Tscheu La Ling en eind november 2015 heb ik met hem een kop koffie gedronken. Tijdens dit informele samenzijn hebben hierover van gedachten gewisseld. Meer is het niet geweest. Er is van onderhandelingen over verkoop van de club dus absoluut geen sprake geweest'', aldus Van Eijden.

De 60-jarige La Ling is oud-speler van ondermeer Ajax en eigenaar van de Slowaakse club Trencin, die hij vanaf de grond succesvol heeft opgebouwd. Hij heeft met het team de voorronde van de Champions League bereikt. Trencin werd vorig seizoen Slowaaks kampioen en staat nu ook weer op de eerste plaats in de competitie. Ling zou de ambitie hebben om ook een Nederlandse club over te nemen.

reacties (6)

 • Jond

   

  Als ik Lesley was hield ik Arie er ook mooi buiten.....

  reageer
 • Deo

   

  Beetje jokken mag best hoor ;-)

  reageer
 • Ruud

   

  Was het maar doorgegaan, lesley wil liever gisteren dan vandaag van deze club af, alleen zonder verlies. Dit foutje mag geen geld kosten. En wat Arie betreft, soms vergeet je wel eens wat op deze leeftijd

  reageer
 • Kees

   

  Tscheu welkom Kom deze club wakker maken Lesley heeft het beste met de club voor Maar investeert niet genoeg om deze hogerop te krijgen Bovendien kan er wel wat echte voetbalkennis bij

  reageer
 • Koos

   

  Arie ouwe leugenaar. Ook als je koffie drinkt tijdens het praten over een overname, praat je over een overname.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • marco

   

  Daar is dus duidelijk over een overname gesproken.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert