Van Eijden ontkent onderhandelingen over verkoop

ALMERE • Ma 15 februari 2016 | 12:38 • Maandag 15 februari 2016 | 12:38
Volgens Arie van Eijden, de voorzitter van de Raad van Commissarissen van Almere City FC, is er niet onderhandeld over een verkoop van de club. Hij reageert daarmee op een bericht in De Telegraaf. Die krant meldt dat oud-voetballer Tscheu La Ling vorige maand een poging heeft gedaan om Almere City FC over te nemen.

Er zijn geen onderhandelingen geweest tussen Lesley Bamberger en Tscheu La Ling.
''Ik ben zelf bevriend met Tscheu La Ling en eind november 2015 heb ik met hem een kop koffie gedronken. Tijdens dit informele samenzijn hebben hierover van gedachten gewisseld. Meer is het niet geweest. Er is van onderhandelingen over verkoop van de club dus absoluut geen sprake geweest'', aldus Van Eijden.

De 60-jarige La Ling is oud-speler van ondermeer Ajax en eigenaar van de Slowaakse club Trencin, die hij vanaf de grond succesvol heeft opgebouwd. Hij heeft met het team de voorronde van de Champions League bereikt. Trencin werd vorig seizoen Slowaaks kampioen en staat nu ook weer op de eerste plaats in de competitie. Ling zou de ambitie hebben om ook een Nederlandse club over te nemen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel