Almere City FC wint van Jong Ajax: 2-1

ALMERE
Almere City FC heeft vrijdagavond in de Jupiler League de thuiswedstrijd tegen Jong Ajax met 2-1 gewonnen. De Almeerders hebben nu in de 4e periode 6 punten uit 2 gespeelde wedstrijden en gaan met Sparta en FC Eindhoven gedeeld aan kop.

Bij rust leidde de thuisploeg met 2-0 door een benutte strafschop van Ricardo Kip, nadat Lars Nieuwpoort onderuit was gehaald in het strafschopgebied. Vlak voor rust vergrootte Pelle van Amersfoort de marge met een prima goal.  

In de tweede helft kwam Jong Ajax een kwartier voor tijd terug in de wedstrijd door een goal van Richairo Zivkovic. Jong Ajax drong vervolgens aan, maar Almere hield dapper stand.

Volgende week spelen de Almeerders de uitwedstrijd tegen Achilles’29 in Groesbeek.

Opstellingen:

Almere City FC: Etemadi, Van Buuren, Rosario, Nieuwpoort, Quasten, Salasiwa, Vet, Mamedov (Boldewijn), Kip, Ahannach, Van Amersfoort.

Jong Ajax: Onana, Owusu, Van Bruggen (Dankerlui), Mirani, Warmerdam, El Mahdioui, Acolatse, Clement, Zivkovic, De Jong, Hendriks 

Geel: Pablo Rosario, Boldewijn, Acolatse 

reacties (5)

 • Jond

   

  En een geweldige stadionspeaker vanavond in de persoon van Annemarie Jorritsma....jawel: dé Annemarie Jorritsma. Voor herhaling vatbaar. Jörgen R. misschien ook iets voor jou? En Tineke S. Ik zie hier een traditie ontstaan........

  reageer
 • Adrie

   

  City periodekampioen!

  reageer
 • freek

   

  Periodetitel komt eraan wat zei ik jullie. Het is geweldig hé. Onze Almere FC!

  reageer
 • Beo

   

  Mooie eerste helft. Voor de rest onder de maat. Personeel in de kantine gaan er 100% voor maar duurt veel te lang...

  reageer
 • Kokkie

   

  City kampioen!

  reageer
 • Beo

   

  Volhouden Kok.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert