Almere City FC klaar voor Sparta

ALMERE
De voetballers van Almere City FC willen maandagavond thuis tegen Sparta de koppositie veroveren in de vierde periode van de Jupiler League. De Almeerders wonnen de laatste drie wedstrijden op rij en gaan samen met Sparta en FC Eindhoven aan kop in de laatste periode.

Trainer Jack de Gier kan niet beschikken over de basisspelers Gaston Salasiwa en Pablo Rosario, die beiden geschorst zijn. Jason Oost en Javier Vet zullen daarom vermoedelijk tegen Sparta hun opwachting in de basis maken.

Voor rechtsback Kees van Buuren is het een speciale wedstrijd, want hij kwam na de winterstop over van Sparta. Hij is aan een aardige reeks bezig met zijn nieuwe club: hij speelde tot dusverre 7 wedstrijden waarin de Almeerders nog niet verloren.


reacties (2)

 • freek

   

  Daarom zeg ik het niet al een tijd, de Almere FC pakt nog een periodetitel. Volgende jaar de derby tegen Ajax1. Klasse jongens en bestuur, Arie laat Jack even snel gaan tekenen met een mooie clausule anders zijn we hem kwijt. Een zwalum maakt geen zomer maar deze reeks laat de zon schijnen. Forza Almere FC.

  reageer
 • Ik weet niet hoor

   

  Maar.....volgens mij hebben Ehoven en Sparta al een periodetitel in huis hoor.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert