City FC wil toch verder met Jason Oost

ALMERE
Almere City FC wil aanvoerder Jason Oost alsnog langer aan zich binden. De aanvallende middenvelder kreeg in maart nog te horen dat er geen plek voor hem zou zijn het komend seizoen. Trainer Jack de Gier, die in een eerder stadium aangaf een ander type middenvelder te zoeken, is nu teruggekomen op die beslissing.

“Mensen maken wel eens fouten door bepaalde spelers geen contractverlenging te geven, maar ik kan je verklappen dat we weer met Jason proberen om tafel te gaan”, zei De Gier vrijdagavond na de met 1-4 gewonnen play off return tegen FC Emmen.

Jason Oost had een groot aandeel in die zege van de Almeerders in Emmen. Hij mocht in de tweede helft bij een 1-0 achterstand invallen en wist met een officiele hattrick zijn ploeg uiteindelijk naar de ruime zege te loodsen.

reacties (4)

 • Kees

   

  Verstandig Een zeer bruikbare speler Niet voor elke wedstrijd maar liever rijk dan kwijt En goed van de Gier dat hij een fout wil toegeven Werkt gewoon ook goed aan zichzelf en straalt dat uit op zijn ploeg773447

  reageer
 • Roel

   

  Zou Jason nog wel willen? Hij heeft zich aardig in de kijker gespeeld.

  reageer
 • willem-stad

   

  Formeel moeten clubs in de 2 betaalde Divisies 3 maanden van te voren het aflopend contract al opzeggen, anders loopt het automatisch door. Hebben heel veel clubs aan spelers een tijdje terug al medegedeeld om eventueel rustig verder te kunnen onderhandelen. Maar ik vind het meer dan logisch dat hij toch blijft met zijn inzet of hij moet een betere aanbieding elders krijgen.

  reageer
 • Aron

   

  Verstandig. Die ervaring heb je gewoon nodig. Jammer dat ze dat niet eerder bedacht hebben.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert