Harvey de Boer naar Flevo Boys

EMMELOORD
Hoofdklasser Flevo Boys uit Emmeloord heeft Harvey de Boer vastgelegd voor volgend seizoen. De 23-jarige middenvelder komt over van topklasser ONS Sneek.

In Sneek moest hij het doen met een reserverol. Om die reden kiest hij voor Flevo Boys.

Eerder trokken de Emmeloorders Tjeerd Korf, Jesse Betaze, Roelof Strikwerda, Tjisse Kerkstra en Christiaan Haagsma aan.

reacties (7)

 • Klaas

   

  Het is dus alleen Koos die promoveren noemt. Ik hoop linkerrijtje samen met Urk. Come on Boys.

  reageer
 • schaapjes

   

  Kopen kopen kopen! Is er nog plaats voor eigen jeugd?

  reageer
 • Jan Blokhuijsen Fan

   

  Deze Havard de Boer is de enige goede aankoop van Flevo Boys Tjeerd Korf een aantal weken geleden zien spelen tegen Voetbalclub Urk die Kerel kwam er niet langs bij Riekelt Brands Flevo boys kan beter jongens als Geert Hemelrijk halen en nog wat andere 30ers van Sv Urk 2 worden ze beter van dan dat handje Friezen en Tjeerd Korf

  reageer
 • Kees

   

  Natuurlijk Koos34; en volgend seizoen, als de competitie weer op een zeperd uitdraait uiteraard ontkennen dat het woord Topklasse in de mond genomen is.

  reageer
 • Tdb

   

  het tweede van flevoboys word keer op keer kampioen. Maar waarom krijgen deze eigen opgeleide flevoboys jongens geen kans om door te breken?

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • ??

   

  Hoppa... Daar gaat koopclub FB weer "topklasse" 😂, als je dan op zo'n manier in de topklasse wil komen door overal spelers te kopen, dan graag niet zo hoog van de toren blazen hoe "goed" FB wel boei is. Liever onderin de hoofdklasse met 100% eigen jongens.

  reageer
 • Koos34

   

  Helaas weer een aankoop, maar we moeten wel, in ons dorp zijn te weinig voetballers met kwaliteiten om in de hoofdklasse te kunnen voetballen. Volgend jaar topklasse.

  reageer
 • Urker Jan

   

  Doe je best. FB is een grotere vereniging dan Urk. Urk kent 20.000 inwoners, NOP meer dan 45.000. Elk talent uit de polder wil toch wel bij FB voetballen? Kortom potentieel genoeg, in ieder geval meer dan Urk. Jullie 2e doet het al jaren goed, waarom deze jongens geen kans (wat frustrerend zal dat zijn) maar wel een bankzitter uit Friesland? Dat wordt waarschijnlijk weer niets. Kijk naar SWZW; kopen alles wat los en vast zit met tussentijds zelfs half WKE en uiteindelijk gedegradeerd.

 • Juvf

   

  Ik begin steeds meer te begrijpen waarom er zoveel antipathie is tegen fb. Arrogantie gebaseerd op helemaal niets.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert