Remy Bonjasky in de ring tegen Rico Verhoeven

ALMERE • Vr 3 februari 2017 | 22:55 • Vrijdag 3 februari 2017 | 22:55
De Almeerse kickbokser Remy Bonjasky gaat het gevecht aan met Rico Verhoeven. Dat maakte hij vrijdagavond bekend in het tv-programma RTL Late Night. De 41-jarige Almeerder denkt iets meer dan een half jaar nodig te hebben om zich voor te bereiden op het gevecht tegen de 27-jarige Verhoeven.

Rico Verhoeven daagde Bonjasky eerder deze week uit in het programma Peptalk van Ziggo Sport. Daarin zei Verhoeven: "De vorige keer zei je: Als Badr niet meer van Rico kan winnen, dan weet ik het ook niet meer. Nou, Badr deed het niet. Laten we kijken of jij het wel kan. Let's go". In de uitzending van RTL Late Night zei Bonjasky vrijdagavond dat hij die uitdaging niet uit de weg kan gaan. 

De laatste officiële wedstrijd van Bonjasky was in 2014. Daarna stopte hij met zijn actieve carrière. Nadat hij eind vorig jaar een uitdaging accepteerde van Gökhan Saki, bereidt hij zich voor op zijn rentree. Bonjasky geldt als één van de beste kickboksers aller tijden. Hij won onder meer drie keer de prestigieuze K1-World Grand Prix.
 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel