Flevo Boys pakt drie belangrijke punten

EMMELOORD
Hoofdklasser Flevo Boys heeft de thuiswedstrijd tegen SDV Barneveld met 1-0 gewonnen. Dat beide ploegen strijden tegen degradatie was goed te zien. Het niveau was laag en er werden veel fouten gemaakt door de ploegen.

Na een teleurstellende eerste helft zonder goals werd de score geopend in de vijfde minuut na rust. Vanuit een corner scoorde Frank Post de 1-0 voor de Emmeloorders. Dat was dus de enige treffer van de wedstrijd.

Er zijn na vandaag nog drie duels te gaan in de hoofdklasse B. Volgende week speelt Flevo Boys een uitwedstrijd tegen Staphorst.

reacties (3)

 • Fber

   

  Er was wel een hoofdklasse waardige groep. De laatste wedstrijden worden er wel punten gepakt. Dat angstige lange bal wegtrapsysteem snel weg bal moet eruit bij de verdediging. En daar lag het probleem.Spelen als derdeklasser en zeer slecht met zn allen verdedigen. Dolberg deed ook geen zak donderdag en hups goals tegen en daar begon de opbouw

  reageer
 • Opa

   

  Daarom stoppen mijn kleinzoons bij fb!Te zot voor woorden

  reageer
 • Tja

   

  Mooie 3 punter. Zo houden we de concurrentie op afstand en kunnen we volgend jaar bouwen aan een nieuw team. Nu met Adams er ook nog bij gaan we in ieder geval een volwaardig hoofdklasse team neerzetten. Dit jaar is het wat mis gehaan en hebben we veel pech gehad. Helaas is er binnen onze jeugd te weinig kwaliteit. Ik sta dan ook achter het bestuur om goede spelers aan te trekken zodat de Boys op hoger niveau kan blijven spelen.

  reageer
 • Jerry

   

  Inderdaad Tja. En bovendien. Al heb je nog zo'n goede jeugd. De stap naar het 1e op hoofdklasse niveau is wel een hele grote. Al denken sommigge ouders daar vaak anders over...Bij Urk denken ze daaf anders over, maar kijk waar die inmiddels staan.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert