De Gier: Almere City favoriet tegen Helmond Sport

ALMERE
Almere City FC is volgens trainer Jack de Gier de favoriet in het tweeluik tegen Helmond Sport in de eerste ronde van de play-offs voor promotie naar de eredivisie. De play-offs beginnen voor de Almeerders maandagavond om 20.00 uur met een uitwedstrijd in Brabant.

Ook volgens aanvoerder Kees van Buuren hebben de Almeerders de beste papieren om de halve finales van de play offs te bereiken: “We hebben in de competitie twee keer tegen Helmond Sport gespeeld en we waren twee keer de bovenliggende partij. Bovendien hebben we 10 punten meer gehaald dan zij”.

Trainer Jack de Gier kan maandag in Helmond weer beschikken over rechtsbuiten Arsenio Valpoort, die terugkomt van een blessure. De return in Almere wordt vrijdagavond gespeeld. Trainer jack de Gier hoopt dan weer te kunnen beschikken over centrale verdediger Calvin Mac-Intosch, middenvelder Javier Vet en spits Sven Braken.

 

reacties (3)

 • Thomas

   

  Laatste weken ging eigenlijk alles mis en heeft de club veel cadeaus gegeven. Vanavond met het mes tussen de tanden het veld op en dan met een goede uitgangspositie vrijdag de klus afmaken en op naar de halve finale. Heel veel succes aan heel Almere City FC ik heb er een goed gevoel over!

  reageer
 • City Fan

   

  Helmond niet onderschatten. Ook zij willen graag een treedje hoger spelen volgend seizoen. Succes !

  reageer
 • Almeertje.

   

  Veel succes. En natuurlijk winnen de jongens met de Gier.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert