Flevo Boys boekt monsterzege op Zutphen

EMMELOORD • Za 4 november 2017 | 16:15 • Zaterdag 4 november 2017 | 16:15
Flevo Boys blijft de koppositie houden in de eerste klasse na een monsterzege op Zutphen. In Emmeloord won de ploeg van trainer Inne Schotanus met 8-1.

Het begin van de wedstrijd verliep niet goed voor Flevo Boys. Na drie minuten kwamen de mannen uit Zutphen op voorsprong na een doelpunt van Niek Bakkerweerd.

Toch bleef het bij dat ene doelpunt, want Flevo Boys liet gelijk zien dat het de betere ploeg is. In de 28e minuut kwam de club op gelijke hoogte door Bjorn Adams. Vijf minuten later kwam Flevo Boys op voorsprong door Aran Nijboer.

In de 38e minuut wist Nijboer wederom te scoren voor Flevo Boys. Vlak na rust scoorde Timon Rorije de 4-1.

Na rust gingen de mannen van Schotanus door met het maken van doelpunten. In de 65e minuut scoorde Rorije de 5-1 voor Flevo Boys. Tien minuten voor het einde maakte Arjen Spaan de 6-1. Vlak voor tijd maakte Frank Post er 7-1 van en in blessuretijd scoorde Post het laatste doelpunt van de middag en won Flevo Boys met 8-1.