Flevo Boys door in de beker

EMMELOORD
Eersteklasser Flevo Boys is een ronde verder in het bekertoernooi. De Emmeloorders wonnen zaterdagmiddag met 4-0 van tweedeklasser DESZ uit Zwartsluis.

Na 18 minuten spelen kwamen de Emmeloorders in Zwartsluis op voorsprong. Verdediger Arnoud Post schoof de bal langs doelman Renee Agterhuis. Flevo Boys maakte vanuit een hoekschop de 0-2. Brorn Adams kopte de goal binnen. Ruststand 0-2.

Na 23 minuten in de tweede helft werd Jarno van der Wal in het strafschopgebied onderuit gehaald. Van der Wal nam zelf de strafschop, maar hij miste vanaf elf meter. Van der Wal scoorde zes minuten later toch nog. Hij maakte de 0-3 voor de Emmeloorders. In laatste minuut zette Flevo Boys de eindstand van 0-4 op het scorebord. Arnoud Post maakte zijn tweede van de middag.

Van den Berg
Bij DESZ staat een Flevolander voor de groep als hoofdtrainer. Jeroen van den Berg uit Espel is samen met assistent Rob Nugter uit Emmeloord bezig aan zijn tweede seizoen bij de tweedeklasser. Het tweetal heeft niet voor een verrassing kunnen zorgen tegen de eersteklasser.

reacties (3)

 • Andere kant van de vaart

   

  Jeroen is voor mij kandidaat nr1 trainer Flevoboys, " hè" Anders willen ze hem bij Tonego wel hebben mocht van Mourik ooit stoppen.

  reageer
 • Toppertje

   

  Jeroen heeft in vergelijking met Schotanus veel meer karakter en gedrevenheid. Jeroen is de nummer 1 opvolger van Schotanus.

  reageer
 • Zeebodem

   

  Jeroen prima gozer, altijd met bijzonder veel plezier naar zijn spel gekeken. Zijn trainingskwaliteiten ken ik niet maar wat mij betreft een prima opvolger Schotanus gezien zijn (trainers) verleden.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert