Almeerse onderuit tegen SCHC

ALMERE
De Almeerse Hockey Club heeft de belangrijke wedstrijd tegen SCHC verloren. In Bilthoven werd het 3-2. De Almeerse stond voor aanvang van het duel één na laatste in de hoofdklasse, SCHC stond er twee plaatsen boven. Een duel dus in de kelder van de hoofdklasse.

De Stichtsche Cricket en Hockey Club zette in het eerste kwart veel druk op de ploeg van Pasha Gademan. Het lukte Almere om het op 0-0 te houden. In het tweede kwart kwam Almere tegen de verhouding in op voorsprong. In de rebound van een strafcorner scoorde Erwin Kruisbrink de 0-1. SCHC kreeg nog een paar corners, maar kwam niet tot scoren in de eerste helft (ruststand 0-1). In de tweede helft scoorde Almere opnieuw uit een nastoot van een strafcorner. Opnieuw was Erwin Kruisbrink trefzeker (0-2).

Bram Weers van SCHC zorgde twaalf minuten voor tijd voor de aansluitingstreffer (1-2). Zeven minuten voor het eindsignaal was het weer Weers die scoorde en de stand gelijk trok (2-2). In de laatste minuut viel de beslissing van de wedstrijd. SCHC scoorde uit een strafcorner de 3-2, dat was ook de eindstand. Thomas Vis was de doelpuntenmaker.

reacties (2)

 • Herman Vermeer

   

  Wel een mooie wedstrijd

  reageer
 • Supporter

   

  Negatieve spelopvatting en daardoor verdiend verloren. Binnen de hele club gaat het niveau naar beneden. Tijd voor vernieuwing, maar dat is lastig met de kern van de eerste (succesvolle) jaren.

  reageer
 • Quirine

   

  Het feit dat "supporter" dit anoniem doet, zegt al genoeg... Almere heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Vraag mij af waar je "het niveau van de hele club gaat naar beneden" op baseert. Al met al, een hele vreemde reactie.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert